Бажання
Додайте товари до списку бажань
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Домашній текстиль
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00
Сб: 12:00–18:00
Нд: вихідний  
Замовлення Online: 24/7

0
Мій кошик

Ковдра тенсел Hefel Edition 101 

Повноцінний комфорт безпосередньо залежить від якісного ковдри! Саме ковдру створює правильний клімат сну, температурний баланс, який комфортний в період відпочинку. Ексклюзивні ковдри серії Hefel Edition 101 з наповнювачем натурального 100% тенсела. Тенсел, це воістину благородний дар природи, який людина з успіхом почав переробляти у волокно, створюючи шедеври для першокласного сну. Ковдри серії Edition 101 повністю натуральні. Сатиновий благородний чохол з натуральної бавовни ніжно і дбайливо прилягає до вашої шкірі, а безцінне волокно тенсел надає сприятливу дію на шкіру і волосся людини. Прокинувшись вранці, ви на 100% будете відчувати себе відпочившим. Виробник HEFEL є одним з лідерів виробництва продукції тенсел, які впродовж сторіччя вивчають індивідуальні потреби людей, і втілюючи в продукцію всі побажання для ідеального сну. Тенсел в першу чергу, це екологічно чисте волокно, так як евкаліптове дерево проростає виключно в чистому середовищі. 

Головні властивості ковдри Hefel Edition 101

м'яке і еластичне
приємне і ніжне при будь-яких температурах
100% натуральний продукт найвищої якості
має сприятливий вплив на здоров'я і сон людини
вбирає вологість до 25% власної ваги
не сприймає (не вбирає) сторонні запахи і пил
ідеальне рішення для алергіків та людей з чутливою шкірою
Виробництво волокна TENCEL ® та його особливості

Фірма HEFEL є світовим лідером виробництва постільних речей TENCEL®. Завдяки багаторічному досвіду в галузі підготовки, обробки і обробки натурального волокна TENCEL®, фірма HEFEL сьогодні може запропонувати своїм вимогливим клієнтам, що надає велике значення питань екології, найширший асортимент продуктів з TENCEL®. Волокно TENCEL® виробляється тільки австрійським концерном Lenzing AG.

TENCEL ® – це волокно рослинного походження, виготовлене з 100% натуральної деревини. Його природна повітропроникність ідеально підходить для випуску високоякісних постільних речей. Виробництво волокна TENCEL® у свій час зробило революцію. Виробничий процес заснований на способі формування волокна із розчину і є найбільшим досягненням в технології целюлозних волокон. Унікальний закритий виробничий процес робить TENCEL® волокном майбутнього, так як використовуваний тут розчинник майже на 100 % використовується повторно. Закритий цикл був відзначений Європейським Союзом „Європейською премією за навколишнє середовище“.

Аналіз життєвого циклу підтверджує екологічність волокна TENCEL® порівняно з бавовною, поліефіром і поліпропіленом. Дослідники оцінювали всі впливи на навколишнє середовище, викликані виробництвом цих волокон, і прийшли до висновку, що токсичне навантаження на природну воду і грунт величезна порівняно з виробництвом волокна TENCEL®. Іншим екологічним перевагою є те, що деревина надходить з відновлюваних лісових джерел, а також від аграрних підприємств. Земля для вирощування лісу непридатна для сільського господарства. А бавовна вимагає сільськогосподарських угідь і конкурує з продовольчими культурами. Крім того, споживання води в 10 - 20 разів більше, ніж при виробництві TENCEL®.

TENCEL® є номером один у регулюванні вологості. Волокно природним способом поглинає надлишок вологи і виводить його назовні. Цей перенос вологи унікальний в порівнянні з синтетичними волокнами, тому що синтетичні волокна не поглинають вологу. Волокно TENCEL® також перевершує бавовна і більш ефективно контролює і регулює вологість у порівнянні з ним. Вимірювання показали, що TENCEL® поглинає на 50% більше вологи.

Волокно TENCEL® має гладку поверхню, яка створює приємні відчуття і сприяє зняттю подразнення чутливої шкіри. Якщо подивитися на поверхню волокон бавовни і шерсті, то можна відразу побачити її більш грубу структуру, яка може призвести до подразнення шкіри. Ось чому TENCEL® особливо рекомендується для людей з чутливою шкірою. Бактерії на поверхні волокна TENCEL® не мають ні найменшого шансу. Ідеальне регулювання вологості целюлозного волокна перешкоджає розмноженню бактерій, так як утворюється вологість відразу відводиться всередину волокна. Таким чином, на поверхні не утворюється плівки води, яка служить місцем утворення бактерій. Розмноження бактерій пригнічується абсолютно природним способом – без будь-яких хімічних добавок. Тести підтверджують, що зростання бактерій істотно сповільнюється. На відміну від цього, на синтетичних волокнах кількість бактерій збільшується до 2.000 раз. (Лабораторні сследования розмноження бактерій на поверхні текстилю: Б. Реді, Інсбрукський медичний університет, Австрія, 2004)

Продукція HEFEL проводиться згідно Японському стандарту якості, а це означає, кращу якість і найжорсткіший контроль повної лінії виробництва, починаючи від поставляється і вирощуваного сировини, закінчуючи кінцевим результатом виробництва продукції. Кампанія гарантує 100% високий рівень своїх виробів. Виробництво HEFEL з 1907года виробляє найкращі постільні приналежності в Австрії. Бренд, який протягом століття розробляє і створює найкращі ковдри, подушки, наматрацники для здорового, повноцінного сну.Фахівці кампанії проводять постійні дослідження та розробляють унікальні технології надаючи індивідуальний підхід до потреб людини.  НEFEL отримав вищу оцінку знака якості серед «таємних» перевірок міжнародними незалежними експертами.

 Інтернет магазин з гордістю представляє ексклюзивний бренд HEFEL в Україні, маючи велике наявність продукції на власному складі, а так само індивідуально здійснюючи спец.заказ згідно вашим унікальним побажанням.  Ми з радістю надамо Вам повноцінну професійну консультацію і допомогу в підборі правильного розміру, ступеня теплоти і виду наповнювача.

 Рекомендації по догляду: -Стірка при температурі 40 ° C виключно рідким миючим гелем для делікатного прання;  - Чи придатна для сушильних машин; -рекомендується регулярно провітрювати

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ковдра тенсел Hefel Edition 101 (SD) Літній

Під замовлення
(доставка від 4 тижнів)
Артикул: 4217SD
8 772 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Характеристики
Бренд Hefel
Країна виробництва Австрія
Загальний розмір Полуторний
Розмір 140х200 см
Тип Тенселеве
склад наповнювача 100% Тенсель
Вага 390 г
ступінь теплоти Літнє
щільність 145 г/м2
тканина чохла Сатин
склад чохла 100% Бавовна з Алое Віра
Малюнок Однотонний
Колір Білий
упаковка Фірмова
Артикул 4217SD

 Доставка за тарифами перевізника

Варіанти доставки замовлення:

  • Нова Пошта 
  • Кур'єр по Києву
  • Кур'єр Нова пошта

Більше інформації про доставку

Умови обміну або повернення

 

 Оплата - онлайн (WayForPay, Приват24, Monobank, LiqPay, рахунок-карта)

Переваги і економія:

 Ніяких прихованих платежів

 Безпека платежів

 Не платіть додаткову комісію за накладений платіж

(Накладений платіж зобов'язує вас оплачувати комісію у вигляді 2% від усієї суми +  20 грн. за повернення коштів)

 

Післяплата (Нова пошта)

 Післяплатою товар сплачується при отриманні посилки

  • У разі відмови від товару, одержувач оплачує транспортні витрати Нової Пошти, яка доставила вам товар.
  • Якщо причиною відмови від товару є пошкодження або невідповідність вказаним характеристикам на сайті - магазин повністю оплачує транспотні витрати в обидва кінці.

(Накладений платіж зобов'язує вас оплачувати комісію у вигляді 2% від всієї суми + ще 20 грн.)

 

Замовлення понад 10 000 грн.

 Якщо сума вашого замовлення понад 10 000 грн. - Передоплата обов'язкова (мінімальна передоплата 1000 грн.)

  • У разі відмови від товару, сума передоплати 1000 грн. повертається за вирахуванням транспортних витрат перевізника.
  • Якщо причиною відмови від товару є пошкодження або невідповідність вказаним характеристикам на сайті - сума передоплати 1000 грн. відшкодовується.

Для зареєстрованих користувачів діє постійна система знижок

При покупці від 3000 грн - 3%

При покупці від 10000 грн - 5%

Детальніше читайте в розділі Дисконт

Вгору